اسید آسکوربیک (ویتامین ث) چیست؟

در انسان ، فقدان اسید آسکوربیک سبب به نقص‌ در ساخت کلاژن می شود و در پیدایش نشانه ها شدیدتر اسکوربوت نقش دارد. خواص ویتامین C یا به عبارتی اسید اسکوربیک، آن را به یک ماده خوب برای به کار گیری به تیتر مکمل ویتامین تبدیل می کند. همین آنزیم کلیدی به کار گیری از آسکوربات اساسی تبدیل آن به آب (H 2 O) و اکسیژن ، پراکسید هیدروژن اضافی (H 2 O 2 ) را خنثی می کند. عامل این امر این میباشد که وقتی شما از مواد غذایی طبیعی مصرف می کنید، در حقیقت طیف وسیعی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنزیم ها را به کار گیری می نمایید وجود کل همین موارد در کنار هم سبب استفاه بهینه از ویتامین ها می شود. فارغ از اسید آسکوربیک، کلاژن ساخته شده به وسیله تن برای انجام کارایی خویش فراوان ناپایدار است و یک سری آنزیم دیگر در تن به صدق فعالیت نمی کنند. پودر ویتامین C جایگزینی برای قرص های دوستداشتنی ویتامین C 1000 میلی گرم است. به کارگیری از همین جنس پودری در صنایع غذایی جایگزین دوچندان قابل قبولی به جهت مصرف مقدار متعددی از ویتامین C به جای به کار گیری اسید اسکوربیک نام از قرص است. مردان در مطالعه زندان اولی نشانه ها اسکوربوت را حدود چهار هفته پس از آغاز رژیم سوای اسید آسکوربیک مشاهده کردند ، در حالی که در مطالعه پیشین انگلیس ، شش تا هشت ماه مورد نیاز بود ، احتمالاً به استدلال پیش بارگیری این تیم کلیدی 70 mg / day مکمل به مدت شش هفته قبل از تغذیه رژیم اسکوربوتیک. کلیدی به کار گیری از کل گروه های غذایی و مصرف مداوم میوه جات و سبزیجات می توانید تمام نیازهای بدنتان را تامین کنید. اشکال اکسیده شده از مولکول مانند اسید دهیدرواسکوربیک اساسی عوامل احیا کننده مجدد به اسید اسکوربیک تبدیل می شود. مولکول های اسید آسکوربیک همینطور می توانند به اسید چرب پالمیتات متصل شوند ، سبب ساز تولید اسکوربیل پالمیتات یا این که در لیپوزوم ها شوند. 65 میکرومول در لیتر (1.1 میلی گرم در دسی لیتر) بدست می آید. کافی به تیتر 50 میکرومول در لیتر ، هیپویتامینوز در 23 میکرومول در لیتر و فقدان آن در 4/11 میکرومول در لیتر تمجید شده است.