همه چیز در رابطه با قهوه

هم اکنون سس قهوه را به صورت مداوم هم می زنیم تا به غلظت مطلوب برسد. درحال حاضر قهوه اسپرسو را به همراه روغن مایع به ادغام تخم مرغ بیشتر می کنیم، بعد از آن در حد ادغام شدن به مدت ۱ دقیقه اصلی بدور تند همزن برقی نیز می زنیم. در این سطح شکلات تخته ای را دارای امداد خنجر به شکل نگینی ریز خرد می کنیم و به ملازم پودر قهوه به خامه بیش تر می کنیم، آنگاه ترکیب می نماییم تا شکلات تخته ای ذوب شود و با هم مخلوط و یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ را به یار شکر و وانیل درون یک کاسه مطلوب بیش تر می کنیم، آن گاه اصلی دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه ادغام می نماییم تا واضح و کش دار شود. اصلی وجود این، قهوهخورها این توانایی را دارا هستند که کلیدی هر فنجان قهوه خطر ابتلا به همین بیماری را در خود کمتر دهند. برنج قهوه ای و سفید هر دو فواید تغذیه ای و سالمی دارند و می توانند بخشی از یک الگوی تغذیه تندرست باشند. آمریکانو همان اسپرسویی میباشد که به شیوه آمریکایی آماده می گردد یعنی دو شات قهوه و مقدار متعددی آب قهوه چشم شارمین است. مصرف مکرر قهوه سبب ایجاد اعتیاد به این نوشیدنی می‌شود و پس از مدتی بدن بدون دریافت مواد آن کسل میشود. نوشیدنی تهیه و تنظیم شده از پودر قهوه، دومی نوشیدنی مرسوم جهان آن‌گاه از آب محسوب میگردد که ولی در کشورهای غربی طرفداران بیشتری دارد و در آسیا و همچنین مرزوبوم ما نوشیدنی معمول روزانه مردمان محسوب نمیگردد. اگرچه میزان مرغوب بودن و طعم آن در مقایسه اهمیت برزیل و کلمبیا اندک رنگ می باشد ، اما در تولید جهانی قهوه منزلت مهمی دارد. برنج قهوه ای نسبت به برنج سفید فیبر عمده و همچنین طعم بهتری دارد اما کالری آن نیز بالاتر است. در مقابل، وقتی که برنج به برنج سپید تبدیل می شود، بیشتر سبوس و جوانه آن حذف می شود و صرفا آندوسپرم باقی می ماند و سبب می شود که دانه نشاسته ای به رنگ سپید داشته باشید. شایان ذکر است که فیبر در سبوس یافت می شود و رنگ قهوه ای برنج را نیز مهیا می کند.