,خبر" />



پاسخ به اینکه چگونه آزمون بدهیم و خوب آزمون دادن برای خودش یک مهارت و هنر است که باید در آزمون های آزمایشی تمرین شود تا این مهارت ملکه ذهنتان شود تا بتوانید سر جلسه کنکور از آن استفاده کنید. مشکل خیلی از داوطلبان این است که هنگام مواجه با یک سوال سخت دست و پاچه می شوند که این امر باعث خلل در آزمون دادن آن ها می شوند. و با توجه به تسلط بر آنها و تجربتان برای هر درس یک درصد در نظر بگیرید و سعی کنید سر جلسه به آن برسید اگر توانستید به درصد مورد نظر برسید با اعتماد به نفس بیشتری می توانید به مسیر خود ادامه دهید. تست نوع 1: این تست قابل حل و آسان بوده و شما می توانید آن را حل کنید و سراغ تست های بعدی محصولات متوسطه اول حرف آخر بروید. ولی اگر در وقت اضافه تمام تست های علامت دار را بررسی کردید و وقت اضافی آوردید می توانید شانس خود را در حل سوالاتی که علامت منفی دارند امتحان کنید شاید به جواب برسید. در برخورد با تست ها باید اول تست های آسان را حل منید و سپس سراغ تست های بعدی برویم.

ولی به نظر شخصی خود من اگر با ترتیب دفترچه راحت نبودید آن را عوض کنید چون اجباری برای رعایت این ترتیب وجود ندارد زیرا ویژگی های فردی این افراد متفاوت است و ممکن است یک فرد با ترتیب دفترچه سازگار نباشید ولی سعی کنید اصول را رعایت کنید. تست نوع 5: گاهی با وجود اینکه تشخیص می دهید آسان است ولی در هنگام حل در وسط آن گیر می کنید. بعضی از داوطلبان که در رشته های خوب قبول شده اند ممکن است یک یا دو درس را درصدی زیر 40% هم زده باشند به عنوان مثال خود من درصد زبانم 30% بود پس حتی اگر هم یک درسی هم خوب پاسخ ندادید نگران نباشید سعی کنید با استراتژی خوب به ادامه سوالات پاسخ دهید و باز هم این یکی از هنر های مربوط به چگونه آزمون بدهیم میباشد. چرا که در هر درس حداقل 30% سوالات قابل حل می باشند فقط در بعضی موارد آن هم تحت امر مشاور شاید بتوانید اینکار را انجام دهید.

در حالیکه وقتی سوالات سخت است برای همه سخت است حتی دانش آموزان قوی که انتظار درصد بالا را دارند دست پاچه می شوند و می خواهند به بیشتر سوالات پاسخ دهند وقتی این امکان ایجاد نمی شود تمرکز خود را از دست می دهند. و از لحاظ علمی آماده باشید تا بتوانید مهارت آزمون دادن و تست زدن را در جلسه پیاده کنید مثل این است که بخواهید با اسلحه خالی از فشنگ تیر اندازی کنید که هیچ ثمری نخواهد داشت. مطلب زیر بخشی از تجربه های رضا عباسی فر دانشجوی دندان پزشکی است که این تجربیات را در طی سه سال تلاش برای کنکور به دست آورده است و شدیدا میتوانند در انتخاب مسیر به شما کمک کنند. مثلاً در درس ادبیات سوالات سخت آرایه و زبان فارسی با سوالات لغت و قرابت معنابیی امتیازشان برابر است. و با مشکل وقت مواجه هستند می توانند نصف وقت زمین شناسی را به سایر دروس اختصاص دهند.

باید تمام سؤالات دفترچه را تک تک بخوانیم؟ من خودم دروس عمومی را به ترتیب دفترچه میزدم ولی در دروس اختصاصی اول زیست شناسی سپس شیمی بعد فیزیک و در آخر ریاضی را حل می کردم . پس وقتی تمام تست های یک درس را خواندیم با صحنه ای مواجه می شویم که یا تست هها را یا حل کرده ایم یا آنها را نشان دار کرده ایم. مثلاً اگر برای درسی 20 دقیقه زمان تعیین شده شما 15 دقیقه تعیین کنید البته با توجه یه سطح توانایی شما در دروس مختلف می تواند متفاوت باشد پس شما با این حساب شما در پایان دروس عمومی و اختصاصی وقت اضافی دارید. من همیشه با داوطلبان می گویم سر جلسه فقط بر روی یک چیز تمرکز حرف آخر کنید. سخن پایانی : امیدوارم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد و با مهارت های تست زنی برای هر آزمون اشنا شده باشید و بتوانید آن ها را پیاده کنید. شما هنگام حل تست ها با چند نوع تست روبرو خواهید شد که برای هر کدام باید روش جداگانه بکار 5 روز با حرف آخر ببرید.

اگر شما هر گونه سوالی در رابطه با کجا و نحوه استفاده از آموزش پایه هشتم حرف آخر دارید، می توانید با ما در صفحه وب تماس بگیرید.